HTML

PIR tábor 2010.

Blogom célja a PIR tábor iránt érdeklődőknek, ill ismerőseimnek beszámolni az egy hetes túráról a szolnoki helikopterbázison ;)

Friss topikok

  • Fisher: Ááá gyorsan tudok futni, nem kell aggódni... :D Köszi. (2010.07.25. 16:59) 3. nap megint
  • Pontificater: Fel fognak kerülni, mihint mindenkitől megkapom a képeket!! (2010.07.25. 00:48) Elérhetőségek.
  • Metalka: Ja ok így minden tiszta! :D (2010.07.23. 20:28) 4. nap:)

Archívum

3. nap

2010.07.21. 17:34 :: Pontificater

 A tegnapi könyvtárlátogatást nehezen kiheverve, iszonyatosan elaludt bal vállal kezdtem neki a mai napnak. Először ZLIN-el mentünk egy komoly kört, még 1 átesés is belefért, aztán a Falkéval csiszoltam repülési "tudásomat:)". Sajna délelőtt nagyon hamar sorrakeültem, így kb 10-től délig nem volt semmi tennivalóm. Szerencsétlenségemre délután meg pont jött egy zivatar, így a délutáni repülésemből semmi nem lett. Igaz zivatar szerintünk a viharban sincs:), de sajna mivel nem mi vezényeljük a repüléseket és nem is értünk hozzá úgy, ill. a felelősség sem a miénk. Így a délutánom hosszú biliárdmenetekből és viccelődésekből állt a napom. Most 6 tól vacsora, 9től meg ha elmegy a fantomzivatar, akkor megyünk az éjszakai repülésre a Mi17-el;). Egyenlőre nem tudok mit írni, a látvány a szokásos volt délelőtt, egyedül az esti repülést várja mki, ill reménykedünk, hogy nem szabotálják ezt a programot.
Majd a repülés után írok még, addig meg elégedjetek meg ennyivel. 
További jó olvasgatást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pirtabor.blog.hu/api/trackback/id/tr952166645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása