HTML

PIR tábor 2010.

Blogom célja a PIR tábor iránt érdeklődőknek, ill ismerőseimnek beszámolni az egy hetes túráról a szolnoki helikopterbázison ;)

Friss topikok

  • Fisher: Ááá gyorsan tudok futni, nem kell aggódni... :D Köszi. (2010.07.25. 16:59) 3. nap megint
  • Pontificater: Fel fognak kerülni, mihint mindenkitől megkapom a képeket!! (2010.07.25. 00:48) Elérhetőségek.
  • Metalka: Ja ok így minden tiszta! :D (2010.07.23. 20:28) 4. nap:)

Archívum

1. napi összefoglaló

2010.07.19. 19:23 :: Pontificater

 Nah kezdjünk is neki.
5:50kor kelés ICre jegyvétel, megérkezés Szolnokra, busszal ki a bázisra. Ez volt az első unalmas rész nagyon összesűrítve. Második unalmas rész, az a balesetvédelmi/tűz meg kitudja milyen előadások. Ezek végén aláírtunk egy nyilatkozatot, hogy amennyiben bármi történik velünk a repülések alkalmával, nem élünk semmiféle kárpótlási igénnyel hőn szeretett hazánkkal szemben:) A végére még be kellett biggyeszteni, a baleset során értesítendő ember nevét címét, telszámát... hát nem volt egy bíztató pillanat. Sebaj, mire ennek vége lett, beleestünk az ebédidőbe, így mentünk is falatozni. Ahhoz képest amire számítottam, egész jó a kaja is. Na de jöjjön a lényeg:) Rövid programterv a hétre:
Ma ugyebár kint repültünk 2 MoVit-tal (Motoros Vitorlázó) és egy egymotoros ZLIN-el. Vitorlázónál mki egyből vezethetett, botkormány a kézbe, kormánypedálokra rá a lábad és adjadneki... Hát mit is mondjak... Kb olyan, mint 2 nővel az ágyban... már aki átélte ezt az "élményt";) A szél folyamatosan dobálja a kis gépet, így folyamatos korrigálást igényel a dolog, hogy csak nagyjából is irányban tudd tartani a szerkezetet. Aki látott már repülőnapon "bolond repülést", na kb én is ugyanazt csináltam. Kóvályogtam, mint gólyaf.s a levegőben :D
Sebaj a délután hátralevő részében még a ZLIN-el is mentünk 1 kört, ahol a + ill - G-k hatását érezhettük meg piano-ban az emberi szervezet emésztőrendszerének a hatására (konkrétan a gyomrunkra, ha valaki nem értené:D). Most vagyunk vacsi után, mki fexik punnyad, készülünk a könyvtárba, sztem mki elolvas még ma este pár könyvet. Képeket nem készítettem, merült aksival komoly fotós kihívás lett volna, de pótolom a hiányosságokat ;)
Holnapi program: 8-tól repülünk kint a fent említett gépekkel. 1-re át Kecskemétre. Ott AN-26ossal országnéző körút + Grippen testközelbőli vizite + repülőgépjavító valamilyen szervizet is útba ejtünk, ha úgy adja ki az idő. Az An-26 hazahoz minket Szolnokra, aztán szunya, vagy megint könyvtárlátogatás:) Szerdán ismét kint repülünk a kis gépekkel, este 9-től egy újonnan éjszakai repülésre felkszéített Mi17-essel csapunk egy éjszakai körutat. Egyenlőre legyen elég ennyi, Ezt is elég lesz átolvasnom kijavítanom és Postolnom...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pirtabor.blog.hu/api/trackback/id/tr552161881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása