HTML

PIR tábor 2010.

Blogom célja a PIR tábor iránt érdeklődőknek, ill ismerőseimnek beszámolni az egy hetes túráról a szolnoki helikopterbázison ;)

Friss topikok

  • Fisher: Ááá gyorsan tudok futni, nem kell aggódni... :D Köszi. (2010.07.25. 16:59) 3. nap megint
  • Pontificater: Fel fognak kerülni, mihint mindenkitől megkapom a képeket!! (2010.07.25. 00:48) Elérhetőségek.
  • Metalka: Ja ok így minden tiszta! :D (2010.07.23. 20:28) 4. nap:)

Archívum

A kezdet.

2010.07.15. 11:42 :: Pontificater

Hol is kezdjem.
A legelején:) Leszögezném, nem vagyok író, sőt humán beállítottságom is erősen vitatható. Előre is elnézést a jövőbeli stilisztikai, szerkesztési és egyébb csetlésekért, botlásokért. Ez életem első (és nagy valószínűséggel az utolsó) blogja. Célja egy élménybeszámoló mindazoknak akik érdeklődnek a repülés iránt, kiváltképp a katonai repülés körében.

Mi is az a PIR tábor? Valószínűleg aki idetéved, tudja mi az, de aki nem annak egy gyors áttekintés: a Pályára Irányító Repülőtábor (továbbiakban PIR) egy, a honvédség által szervezett és szponzorált program. Nem burkolt célja egyféle kedvcsináló ahhoz, hogy a 20.éves fiatalok megszerzett diplomájuk után beadják a jelentkezésüket az NFTC-re (Nato Flying Training in Canada).
Mit is kell ezért tenni? Tulajdonképpen semmit. A www.nftc.hu oldalon találhattok egy jelentkezési lapot, amelyet kitöltve jelentkezhettek a táborra (ebben az évben már kár jelentkezni, ill a link sincs már meg, aki kedvet kapott, próbálkozzon jövőre(;). A beadott jelentkezési lapot elbírálják és amennyiben megfeleltél az általuk támasztott kritériumoknak, már bent is vagy a táborban (megjegyezném, hogy irtó nagy a túljelentkezés a táborok száma és a felvehető fő pedig korlátozott).
A tábor ideje 5 nap konkrétan hétfőtől péntekig. Részletesebben nem akarok még belefolyni, hisz pont ez lenne eme oldal célja, hogy megismerje az olvasó, miről is szól ez az egész.

Egyenlőre ennyi elég is lesz, a blog most formálódik, próbálom csiszolni a külsejét és idővel a tartalmát is szelektálni.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pirtabor.blog.hu/api/trackback/id/tr402153124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása