HTML

PIR tábor 2010.

Blogom célja a PIR tábor iránt érdeklődőknek, ill ismerőseimnek beszámolni az egy hetes túráról a szolnoki helikopterbázison ;)

Friss topikok

  • Fisher: Ááá gyorsan tudok futni, nem kell aggódni... :D Köszi. (2010.07.25. 16:59) 3. nap megint
  • Pontificater: Fel fognak kerülni, mihint mindenkitől megkapom a képeket!! (2010.07.25. 00:48) Elérhetőségek.
  • Metalka: Ja ok így minden tiszta! :D (2010.07.23. 20:28) 4. nap:)

Archívum

0. nap

2010.07.18. 17:04 :: Pontificater

Nehéz összeszednem a gondolataimat így, alig 1 nappal a tábor kezdete előtt, de megpróbálok írni valamit, legyen egy kis olvasnivalója "hűséges" olvasóimnak :D. Napom java része innentől a reménykedés jelében fog telni. Remélem nem fog az időjárás belezavarni egyik napba sem, szomorú lennék, ha akár csak 1 nap is kimaradna az esőmentes repüléssel töltendő napokból. Persze a PIR-nek van terve esős napokra is, javarészt múzeumlátogatásokkal kitöltve az egyébként mókázásra szánt időt.
Sebaj reméljük nem lesz semmi galiba. 
Mindenesetre holnap 7:08-kor indul a vonatom a debreceni nagyállomásról, aki egészen véletlenül benne van abban a 15 főben akiket erre a hétre várnak és a Debrecen-Szolnok vonalon megy ICvel ebben az időpontban, ne habozzon megkeresni mail-en ;)

A holnapi viszont látásra ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pirtabor.blog.hu/api/trackback/id/tr992159121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása